Buren met internationale allure

Eindhoven Airport

Eindhoven Airport

Eindhoven Airport is al jaren de tweede luchthaven van Nederland. De luchthaven timmert al jaren flink aan de weg. De faciliteiten op en rondom het vliegveld worden steeds geoptimaliseerd. Het aantal passagiers, vliegbewegingen en bestemmingen groeit, waardoor er inmiddels een volwaardig aanbod is aan landen in Europa en aangrenzende landen.

High Tech Campus Eindhoven

High Tech Campus Eindhoven

De inmiddels, zowel nationaal als internationaal zeer bekende High Tech Campus is een technologiecentrum op het terrein van het voormalige ‘NatLab’ in Eindhoven. De High Tech Campus behoort bij de 17% grootste technologieparken ter wereld. Het is een mix van nu al zo’n 90 organisaties.

Össur

Össur

Össur is wereldwijd een marktleider op het gebied van niet-invasieve orthopedische hulpmiddelen. Össur heeft ongeveer 2200 medewerkers verdeeld over 18 locaties. Het bedrijf is actief in Noord- en Zuid-Amerika, Europa en Azië. Het hoofdkantoor bevindt zich in IJsland.

TNT Express

TNT Express

TNT Express N.V. is een internationale pakketvervoerder opgericht in 2011. TNT Express vervoert wekelijks zo’n 4,4 miljoen exprespakketten, documenten en vracht naar meer dan 200 landen. Het bedrijf telt bijna 60.000 medewerkers. Het bedrijf is recent overgenomen door FedEx.