Goederen Distributie Centrum, Eindhoven

Gloednieuw distributiecentrum
Turnkey en op maat gebouwd

Bijzondere opslagoplossingen

Op een uitzonderlijke locatie

Het team van GEVA beschikt over alle kennis en ervaring om uw nieuwe opslaglocatie in te richten voor uw specifieke toepassing. Wij vinden het belangrijk om de kwaliteit van de accommodatie aan te passen aan uw behoeften. Ons team van specialisten helpt u dan ook graag om dit te realiseren. Samen bekijken we de mogelijkheden voor maatwerk, zodat uw vragen en knelpunten optimaal worden opgelost. We delen graag onze expertise met u, zodat uw nieuwe ontwikkelingen worden uitgevoerd zoals u dat wilt, overeenkomstig uw tijdspad én binnen uw budget.

Kenmerken van het concept

 • Een hoog bebouwingspercentage.
 • Veel laad-losvoorzieningen.
 • Een goede routing van vrachtwagens om het gebouw.
 • Boven de expeditie is het gebouw uitgevoerd met mezzanine vloer met flexibele mogelijkheden.
 • Zowel brede als smalle gangen passen in het stramienmaat van de hal.
 • Aan de buitengevel is een sprekende translucente strook rondom het gebouw voorzien ter verhoging van de gebouwuitstraling. 

Gebruikerspecifieke mogelijkheden

Ten behoeve van de huurder kunnen onder andere de volgende gebruiker specifieke voorzieningen in het pand worden gerealiseerd. Deze lijst is niet uitputtend. Graag vernemen wij van u verdere wensen ten aanzien van deze voorzieningen zodat uw wensen in een vroeg stadium, dus op een efficiënte manier in het ontwerp kunnen worden verwerkt:

 • Inbraakalarm met een volledige detectie d.m.v. PIR’s en magneetcontacten op alle buitendeuren en overheaddeuren. Doormelding naar een meldkamer.
 • Een CCTV camerabewaking binnen en/of- buiten.
 • Toegangscontrolesysteem inclusief tijdsregistratie.
 • Intercom bij de poorten en slagbomen.
 • Telefooncentrale.
 • Data-, telefoniebekabeling cat. 6, inclusief een patchkast, per werkplek 3 data-/ telefoonaansluitingen.
 • Installaties in de acculaadruimte.
 • Vloerbedekking en binnenzonwering.
 • Individueel geregelde koeling middels een energieklasse A/A.
 • VRF koeling in de kantoren.

Diversiteit in inrichting van warehouse en expeditie

Bij het ontwerp is uitgegaan van een universeel stramienraster waarin standaard stellingen te plaatsen zijn. Het warehouse kan worden ingericht naar wens van de gebruiker. Enkele inrichtingsvoorbeelden zijn:

 • Warehouse met brede gangen.
 • Warehouse met smalle gangen.
 • Legbordstellingen voor orderpicking.
 • Mezzanine boven expeditie.
 • Lagere expeditieruimte.
 • VAL- of serviceruimten.
 • Assemblage- en verpakkingsruimten.
Situatie
Situatie
Stellingplan
Stellingplan

Zichtlocatie

Uitzonderlijke ligging

Het complex ligt op het Bedrijvenpark GDC Acht, aan de westzijde van Eindhoven. Het ligt daarmee op een van de meest centrale en best bereikbare posities van heel Zuid-Nederland. Het ligt behalve vlakbij de A2 en Eindhoven Airport ook tegen de spoorlijn 's-Hertogenbosch - Eindhoven aan, met zelfs een aansluiting op die spoorlijn. Het gebied valt onder het in 1996 definitief vastgestelde bestemmingsplan "Goederendistributiecentrum Acht". Dit bestemmingsplan geeft ruime mogelijkheden voor het gebruik van de locaties en de mogelijke vormen van de gebouwen.  
Highlights

Buren met internationale allure

Eindhoven Airport

Eindhoven Airport

Eindhoven Airport is al jaren de tweede luchthaven van Nederland. De luchthaven timmert al jaren flink aan de weg. De faciliteiten op en rondom het vliegveld worden steeds geoptimaliseerd. Het aantal passagiers, vliegbewegingen en bestemmingen groeit, waardoor er inmiddels een volwaardig aanbod is aan landen in Europa en aangrenzende landen.

High Tech Campus Eindhoven

High Tech Campus Eindhoven

De inmiddels, zowel nationaal als internationaal zeer bekende High Tech Campus is een technologiecentrum op het terrein van het voormalige ‘NatLab’ in Eindhoven. De High Tech Campus behoort bij de 17% grootste technologieparken ter wereld. Het is een mix van nu al zo’n 90 organisaties.

Össur

Össur

Össur is wereldwijd een marktleider op het gebied van niet-invasieve orthopedische hulpmiddelen. Össur heeft ongeveer 2200 medewerkers verdeeld over 18 locaties. Het bedrijf is actief in Noord- en Zuid-Amerika, Europa en Azië. Het hoofdkantoor bevindt zich in IJsland.

TNT Express

TNT Express

TNT Express N.V. is een internationale pakketvervoerder opgericht in 2011. TNT Express vervoert wekelijks zo’n 4,4 miljoen exprespakketten, documenten en vracht naar meer dan 200 landen. Het bedrijf telt bijna 60.000 medewerkers. Het bedrijf is recent overgenomen door FedEx.

Het pand af stemmen op de specifieke gebruikerswensen van de huurder.

Object

De verhuurder heeft de kennis en expertise in huis om het pand af te stemmen op de specifieke gebruikerswensen van de huurder. Wij vinden het belangrijk dat het bedrijfspand het afwerkingsniveau krijgt dat bij u, de gebruiker, past. We denken daarom graag met u mee, onderzoeken en bespreken de mogelijkheden tot maatwerk. Met genoegen maken we tijd voor u vrij om eens verder te praten over de kansen die dit gebouw u kan bieden.
Projectnummer
8600
Perceel
Circa 30.750 m²
Kantoorruimte
Circa 1.000 m²
Bedrijfsruimte
Circa 15.000 m²
Vrije hoogte
12,6 meter
Docks
15 stuks
Aanvaarding
Nader overeen te komen
Huurtermijn
10 jaar
Verlengingsperiode
Telkens 5 jaar
Eerste huurbetaling
Voor ingebruikname van het pand
Betaaltermijn
Per kwartaal vooraf
Aanvangshuurprijs
Nader overeen te komen. Afhankelijk van de specifieke wensen van de huurder
BTW over huurprijs
Ja
Bankgarantie
Ter waarde van een kwartaalhuur inclusief BTW
Indexering
Ja, jaarlijks, voor het eerst 12 maanden na huuringang op basis van het “CPI-alle huishoudens” (2006 = 100) en volgens ROZ Algemene Bepalingen
Contractvorm
Op basis van een standaard ROZ model met de daarbij behorende Algemene Bepalingen
Opzegtermijn
12 Maanden
Rechten
Deze informatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld. De informatie is bedoeld om u een indicatie te geven van maten, indeling en afwerking van het object. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze informatie