Referenties

Össur

In de lente van 2016 is Össur verhuist naar hun nieuwe bedrijfspand in Eindhoven. Össur houdt zich bezig met het verbeteren van de mobiliteit van mensen. Össur is wereldwijd een marktleider op het gebied van niet-invasieve orthopedische hulpmiddelen. Össur heeft meer dan vijfendertig jaar ervaring in het ontwerpen en produceren van high-tech orthopedische hulpmiddelen om de maximale natuurlijke functies te herstellen voor mensen die dat nodig hebben.

Vos Logistics

GEVA Vastgoed heeft ten behoeve van Vos Logistics een nieuw bedrijfspand gebouwd bestaande uit een racking-magazijn met PGS-magazijn en een kantoor op het industrieterrein Majoppeveld te Roosendaal. Uitgangspunt was een compleet, turnkey gebruiksklaar opgeleverd pand. Het gebouw is duurzaam uitgevoerd op het niveau BREEAM Very Good 3 sterren.

Enexis

Aan De Run 4211 in Veldhoven heeft GEVA Vastgoed ten behoeve van het distributiecentrum van Enexis een bestaand bedrijfsobject volledig gerenoveerd. Het distributiecentrum bestaat uit circa 11.450 m2 bedrijfsruimte voor onder andere opslag en verwerking, circa 600 m² kantoorruimte in twee bouwlagen, circa 8.400 m² buitenterrein voor op- en overslagwerkzaamheden en 45 parkeerplaatsen op een perceel van circa 23.300 m². Dit renovatieproject is GPR-gecertificeerd.